Jeugdcommissie - TransvaliaZW

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Jeugdcommissie

Mogen wij ons even voorstellen..?

De jeugdcommissie is er ter ondersteuning van het bestuur.  De leden van de commissie zijn allemaal betrokken ouders (trainers) die u wellicht al heeft zien rondlopen. Het doel is het vormen en uitvoeren van jeugdbeleid. Tevens zijn wij uw aanspreekpunt binnen de club. Uiteraard blijven de bestuursleden altijd rechtstreeks bereikbaar.

Wellicht heeft u al gemerkt dat veel van onze belangrijke vrijwilligers een lange geschiedenis hebben bij de club. Jong geleerd is oud gedaan en dat clubgevoel willen wij ook voor de nieuwe generaties behouden. Daarom is het belangrijk dat wij ook naar u luisteren. Heeft u ideeën of opmerkingen die ervoor kunnen zorgen dat de kinderen het nog meer naar hun zin zullen hebben, geef dit dan aan ons door. De jeugdcommissie is per mail te bereiken via jeugdzaken@transvaliazw.nl.

De commissie bestaat uit Remco Aandeweg, Kelly Aandeweg, Naomy Buitenman, Marvin Emanuelson, Rob ter Heegde, Elisabeth dos Santos, Nancy Tadey en Sharief William. Zij zijn wekelijks op de club te vinden.

Vragen over het lidmaatschap, administratie of contributie kunt u stellen aan Marcel van Zoest. Hij is te bereiken via ledenadministratie@transvaliazw.nl.

Samen met u, het bestuur en alle vrijwilligers willen wij dit tot een geweldig en sportief seizoen voor uw kind maken.

Het begint bij voetbal, maar eindigt daar zeker niet. Iedere trainingsdag zijn er meer dan 100 potentiële nieuwe vrienden op het veld.

 

Met sportieve groet,

De leden van de jeugdcommissie.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!