Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Jeugdcommissie

Mogen wij ons even voorstellen..?

De leden van de commissie zijn allemaal betrokken ouders (trainers) die u wellicht al heeft zien rondlopen. Het doel is het vormen en uitvoeren van jeugdbeleid. Tevens zijn wij uw aanspreekpunt binnen de club. Uiteraard blijven de bestuursleden altijd rechtstreeks bereikbaar.

Wellicht heeft u al gemerkt dat veel van onze belangrijke vrijwilligers een lange geschiedenis hebben bij de club.  Jong geleerd is oud gedaan en dat clubgevoel willen wij ook voor de nieuwe generaties behouden. Daarom is het belangrijk dat wij ook naar u luisteren. Heeft u ideeën of opmerkingen die ervoor kunnen zorgen dat de kinderen het nog meer naar hun zin zullen hebben, geef dit dan aan ons door. De jeugdcommissie is per mail te bereiken via jeugdzaken@transvaliazw.nl.

Voor algemene zaken kunt u terecht bij Martijn Oosterhout (ouder JO12), Remco Aandeweg (ouder JO12) en Sharief William (trainer JO10).

Vragen over het lidmaatschap, administratie of contributie kunt u stellen aan Marcel van Zoest. Hij is te bereiken via ledenadministratie@transvaliazw.nl.

De trainingszaken kunt u bespreken met Marvin Emanuelson (trainer JO12-1) en Djoe Ardjooetomo (trainer MO15). Peter van Pelt (trainer JO12-2) houdt zich bezig met de materialen. Tenslotte verzorgen Casper van Vuren (ouder JO10) en Naomy Kort (ouder JO12/JO16) praktische ondersteuning voor toernooien en evenementen.

Samen met u, het bestuur en alle vrijwilligers willen wij de voetbaljaren geweldig en sportief voor uw kind maken.

Het begint bij voetbal, maar eindigt daar zeker niet. Iedere trainingsdag zijn er weer 100 potentiële nieuwe vrienden op het veld.

Met sportieve groet,
De leden van de jeugdcommissie.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!