Facebook Toestaan Niet toestaan

Flakkee 1 - TransvaliaZW 1

21 april 2024 6:15

Duur puntverlies TransvaliaZW

In een uitwedstrijd bij laagvlieger Flakkee hebben de Transvalianen met 1-1 gelijkgespeeld.
Twee schoten, waarvan 1 doeltreffend, op het doel en 1 corner kreeg doelman Outjes van de gasten in 96 minuten te verwerken, meer was het niet deze middag.

Voor de gasten bleek doelman Breen een onneembare horde om de dikverdiende winst naar zich toe te trekken, 17 doelpogingen en een penalty vroeg in de wedstrijd haalde hij op miraculeuze wijze uit zijn doel, slechts 1x moest hij capituleren toen Kjeld Willemstein in de 70e minuut de gelijkmaker binnen frommelde.

Er zal een mirakel plaats moeten vinden willen de Transvalianen nog een kans maken op een nacompetitie plek, de wonderen zijn de wereld nog niet uit zeker nu DRL voor de 2e keer dit seizoen niet is komen opdagen bij een competitiewedstrijd.